,

A explodat un garaj în Turda. Doi bărbați au ajuns la spital

Posted by

O explozie a avut loc în urmă cu puțin timp într-un garaj din localitatea Turda, în urma căruia doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital cu arsuri pe față și mâini.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente pe strada Frăgăriște din municipiul Turda, unde s-a produs o explozie într-un garaj.

„Din primele date, a rezultat o singură victimă, un bărbat, care prezintă arsuri la nivelul membrelor inferiorare. Potrivit informațiilor primite din teren, explozia s-a produs la rezervorul de gaz al unui autoturism. Echipajele noastre asigură măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor, acordând de asemenea prim-ajutor calificat victimei. Bărbatul este conștient, cooperant. Explozia nu a fost urmată de un incendiu”, a transmis ISU Cluj.

Două persoane transportate la spital

Ulterior, un alt bărbat a necesitat îngrijiri medicale, iar cei doi bărbați au fost preluați de un echipaj SAJ și transportați la spital.

„Ambii prezintă arsuri la nivelul feței și a membrelor inferioare, fiind conștienți și cooperanți”, au mai transmis reprezentanții ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *