A fost arestat preventiv un dealer de droguri din Turda. Polițiștii au găsit un arsenal întreg la percheziții

Posted by

Un traficant de droguri din localitatea Turda, județul Cluj, a fost reținut și arestat preventiv ulterior de polițiștii clujeni.

La percheziții, polițiștii de la B.C.C.O. Cluj au găsit un adevărat arsenal în locuița dealer-ului din Turda.

„La data de 4 octombrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Turda, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, în urma percheziției au descoperite și ridicate 139,15 grame de 3-CMC și 20,8 grame de 4-CMC (ambele din categoria drogurilor de mare risc).

Având în vedere că persoana bănuită s-ar fi sustras de la urmărirea penală, la data de 6 octombrie 2023, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile, cu începere de la data punerii în executare a mandatului de arestare.

În cursul aceleași zile, persoana în cauză a fost depistată, instanța dispunând arestarea sa preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de Biroul Tehnic și Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Turda – Biroul Criminalistic, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, informează IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *