Connect with us

Hi, what are you looking for?

NATIONAL

A fost redeschisă circulația pe Transalpina

S-a redeschis circulaţia pe sectorul de drum montan Rânca – Obârşia Lotrului al DN 67C – Transalpina, vineri dimineaţa, de la ora 08.00, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Circulaţia rutieră este deschisă în intervalul orar 8.00 – 18.00 doar pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică sau egală de 3,5 tone. Viteza maximă de deplasare pe acest sector de drum este de 30 km/h. Amintim că circulaţia rutieră poate fi închisă/restricţionată, pe durată limitată, în funcţie de condiţiile meteorologice (ceaţă, ploi torenţiale, furtună, etc.) sau ca urmare a unor fenomene cum sunt avalanşele, căderile de stânci şi ebulmente (alunecări de teren) pe sectorul de drum DN 67C, km 34+800 – km 59+800”, precizează CNAIR.

Potrivit sursei citate, decizia deschiderii traficului a fost luată în urma verificării stării drumului de către o comisie formată din reprezentanţii CNAIR SA, DRDP Craiova, SDN Târgu-Jiu, SDN Vâlcea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Deși suntem la mijlocul lunii mai, drumarii continuă să aibă de lucru la deszăpezire, mai ales în zonele montane înalte, unde a continuat să...

NATIONAL

CNAIR anunță închiderea circulaţiei pe Transalpina între Rânca și Novaci, în zilele de sâmbătă și duminică, în vederea desfășurării Campionatului Național de Drift, etapa...