EVENIMENTE

UPDATE – A furat un coș pentru biciclete și a dispărut fără să plătească. Dacă îl recunoașteți sunați la 112

UPDATE – Clujeanul a revenit sâmbătă dimineața la magazin și a achitat produsul, cerându-și scuze pentru că a plecat ieri fără să plătească. Acesta a precizat că a avut multe pe cap și era obosit și a crezut că a achitat coșul.

Totul s-a remediat astăzi și situația s-a rezolvat.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un clujean s-a făcut de maximă rușine după ce a furat dintr-un magazin de biciclete un coș.

Omul a intrat în magazin și l-a întrebat pe unul dintre angajați detalii referitoare la un coș de biciclete. Era bine îmbrăcat și nu a stârnit nicio o bănuială.

La un moment dat, persoana în cauza i-a spus angajatului că iasă până afară pentru a vedea cum poate monta produsul la bicicleta proproprietate personală. Ulterior, suspectul a dispărut fără urmă și fără să achite produsul de 83 de lei.

„Un bărbat a furat un coș de bicicleta de 82 de lei. A venit, s-a uitat prin magazin și apoi a luat un coș pe care i l-am recomandat. Într-o faza de neatenție s-a dus până afară să vadă dacă se potrivește pe bicicletă și s-a suit pe ea și s-a dus. Pentru 82 de lei să te faci de rușine în așa hal? Este incredibil”, spun cei de la magazinul de bibiclete de pe strada Theodor Mihaly, din Cluj Napoca.

Politia Cluj s-a sesizat în legătură cu acest caz și le cere clujenilor care îl recunosc pe autor să sune la 112.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*