Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRE PRINCIPALA

A ieșit în decor pentru a evita impactul frontal. Conducere criminală pe un drum din județul Cluj. VIDEO

În cursul zilei de marți, un șofer care circula pe Drumul Județean 103K, din județul Cluj, de la Căpușu Mare la Râșca, a fost la un pas de a comite o tragedie.

Pe filmare se poate observa cum mașina care circula din sens invers, se afla pe contrasensm. Foarte aproape de impact frontal, șpferul care circula regulamentar a tras dreapta de volan și a ieșit în decor.

Politistii de la Rutiera ar trebui sa faca controale mai des pe acest drum.

Politistii de la Rutiera ar trebui sa faca controale mai des pe acest drum. Sursa Foto: facebook

Acest drum județean, proaspăt modernizat nu respectă condițiile legale privind lățimea, în foarte multe locuri, aceasta fiind cu mult sub normativ.

”Drumul ăla de dezastru. Foarte îngust și plini de idi*ți care conduc cu viteză, intră pe contrasens sau taie curbele. In weekend, la toți li se pune ceața pe ochi și uită să conducă”, a scris Ovidiu.

Zona de munte cu petreceri multe

Clujenii care circulă foarte des pe acest drum spun că la fiecare final de săptămână, sau cu ocazia unor minivacanțe, foarte mulți șoferi conduc sub influența băuturilor alcoolice pe acest drum.

”Din păcate în fiecare duminică seara se întorc cu capul plin de băutură și nu se gândesc macar la persoanele dragi de îi are în mașină ,de multe ori am ferit nenorociții pe acest drum și nici macar o data nu am văzut un filtru de poliție să pună la respect alcoolicii de nu se gândesc la consecințe,mergi la poliție cu filmarea te rog”, a scris un internaut care l-a sfătuit pe șofer să meargă la Poliția Rutieră.

Șoferii nu sunt atenți la drum

Un alt internaut a scris că șoferii nu sunt atenți la drum, fiind sustrași de telefonul mobil.

”Tot mai mulți zilnic ii văd cum tastează pe telefon in timp ce conduc . Politia nu face nimic. Ar trebui înăsprite amenzile pana la os. Ori conduci ori stai pe rețelele de socializare. Nu le poți face amândouă”, a scris clujeanul.
 
Sursa video: Mihai Pop.
 
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Fost diacon și șofer al mitropolitului Clujului, IPS Andrei, ajuns ulterior ofițer la Poliția Rutieră, unde a condus mașinile de poliție pentru mai bine...

EVENIMENTE

Zeci de preșcolari de la Grădinița din Apahida sunt obligați să doarmă pe jos, pe saltele, într-o sală de mese, transformată în sală de...

EVENIMENTE

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident de...