A început asfaltarea unui sector al drumului județean 103K Căpușu Mare – Râșca

Posted by

Consiliul Județean Cluj anunță începerea lucrărilor de asfaltare pe un sector de 5,2 km al drumului județean 103K Căpușu Mare–Râșca, mai precis între localitățile Agârbiciu și Dângău Mare.

Turnarea stratului de asfalt va fi realizată efectiv pe porțiunea situată între bornele kilometrice 12+766 și 17+955, lucrările fiind completate de celelalte intervenții complementare specifice și care vor viza, în principal, reabilitarea șanțurilor și a acostamentelor, înlocuirea și prelungirea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare, etc.

„Ne dorim să reabilităm cât mai repede acest drum județean de o importanță turistică deosebită, cu atât mai mult cu cât, traversând o zonă montană relativ înaltă, lucrările trebuie să fie realizate în cele mai bune condiții meteorologice”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Reamintim faptul că drumul județean 103K Căpușu Mare-Râșca a intrat în reabilitare la sfârșitul lunii iulie a.c., lucrările de întreținere vizând tronsonul de drum cuprins între bornele kilometrice 9+435 și 27+955, în lungime de peste 18,5 km. Din acest total, pe un sector de drum în lungime de 10 km, cuprins între km 17+955 și km 27+955, lucrările se vor finaliza și ele cu așternerea unui nou covor asfaltic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *