, ,

A început marea colectare. Zeci de nevoiași au luat cu asalt automatele de deșeuri de la Lidl

Posted by

În urma unei campanii de colectare a ambalajelor din sticlă, aluminiu și PET-uri din plastic, zeci de nevoiași, din județul Cluj, au adus la automatele de la LIDL, mii de astfel de recipiente.

De exemplu, la magazinul LIDL, din Apahida, în cursul zilei de sâmbătă, zeci de romi au venit cu saci încărcați cu ambalaje, sticle de orice fel și tip, pentru a le recicla.

Magazinul LIDL din Apahida luat cu asalt de reciclatorii de ocazie
Magazinul LIDL din Apahida luat cu asalt de reciclatorii de ocazie

Oamenii au auzit de campania de la LIDL, care le oferea 50 de bani pentru un ambalaj, astfel încât numărul ”reciclatorilor” era impresionant.

La Apahida, romii au venit cu căruțe și cu mașini încărcate cu zeci de saci cu ambalaje.

”Așa este toată ziua, domnule. De când cu campania asta și cu caii au venit aici. E circ în toată regula”, spune un angajat de la LIDL.

Promoția de 50 de bani

LIDL România a organizat o campanie de colectare a deșeurilor în mai multe magazine din județele Cluj și Bacău.

Promoția este valabilă în perioada 11 – 24 septembrie 2023, și se referă la ambalajele din sticlă, aluminiu și PET!

”Primești 0,5 lei pentru fiecare ambalaj introdus în aparat, sub formă de voucher care poate fi folosit pentru cumpărături viitoare în magazinul în care a fost primit”, se arată în textul promiției.

Voucherul de cumpărături este printat pe loc de aparatele de colectare separată automată, la finalul procedeului de returnare a ambalajelor.

Acesta poate fi folosit exclusiv în magazinul Lidl la care s-a făcut returnarea ambalajelor, pe perioada de derulare a campaniei 11.09 – 24.09.

După data de 24 septembrie acesta nu va mai fi activ. Voucherul este valabil pentru achiziția tuturor produselor atâta timp cât valoarea acestuia nu este mai mare decât valoarea cumpărăturilor, deoarece nu se poate oferi rest.

Așadar, produsele achiziționate trebuie să aibă o valoare mai mare decât valoarea voucherului.

Din acest motiv, zeci de oameni săraci au umblat în această perioadă pe unde au știut să adune peturile pe care le-au reciclat la LIDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *