A intrat cu tirul în gardul unei biserici. S-a întâmplat în Cluj

Posted by

A intrat cu tirul în gardul unei biserici din județul Cluj, în urma unui accident rutier care a avut loc noaptea trecută.

Șoferul în vârstă de 20 de ani al unui autocamion a pierdut controlul volanului. TIR-ul a ieșit în apara părții carosabile, oprindu-se în gardul unei biserici din localitatea Bucea, județul Cluj.

A intrat cu tirul în gardul
A intrat cu tirul în gardul

Pompierii au intervenit la fața locului. Alături de un echipaj de ambulanță. Tânărul șofer a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

„Un echipaj SAJ a consultat un bărbat, în vârstă de aproximativ 20 de ani, care a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

Circulația a fost blocată noaptea trecută

„Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 18 Martie 2024, pe DN1, în localitatea Bucea din județul Cluj.

Traficul rutier pe Drumul Național 1 în localitatea Bucea a fost afectat în această noapte de un accident rutier. La kilometrul 560+820, un TIR a pierdut controlul într-o curbă, rezultând o victimă, (șoferul vehiculului). Evenimentul a avut loc la ora 23:30, iar circulația rutieră este dirijată de către polițiști pe o singură bandă.

La locul accidentului, au fost mobilizate echipaje ale poliției, pompierilor și ale echipei de intervenție de la drumuri din Morlaca. Operațiunile de remediere a situației sunt în desfășurare. Se estimează că circulația va reveni la normal în totalitate până la ora 08:00 dimineața.

Situația impune ca șoferii să manifeste înțelegere. Și să respecte indicațiile autorităților de trafic pentru a evita întârzierile și eventualele complicații în trafic. Rugăm participanții la trafic să fie precauți și să adapteze viteza în funcție de condițiile de drum și semnalizările rutiere”, a transmit surse oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *