După o lungă suferință, cunoscutul chef Corneliu Ciprian Tătaru, din Cluj Napoca a decedat.

Tătaru a fost unul dintre cei mai cunoscuți bucătari, pe românește, din toată țara.
Adrian Hădean a scris câteva rânduri despre decesul prietenului său, atât de prematur, și care a venit ca lovitură de ciocan pentru apropiații acestuia, dar li pentru cei care l-au cunoscut.
”Dragul meu Ciprian Corneliu Tătaru și-a încheiat călătoria în lumea asta și a început-o pe cea spre veșnicie. O să mi-l amintesc mereu așa, cu zâmbetul lui fără rețineri, și cu marea lui pricepere în bucătărie. A fost un om bun. Sper să aibă odihna pe care o merită, după o luptă de peste zece ani cu unul dintre cei mai crunți balauri ai zilelor noastre”, a scris Adi Hădean.
Bolnav de o boală foarte gravă
În cursul anului 2019, chef Ciprian Tătaru a fost diagnosticat cu o boală gravă. Tratamentul pe care l-a urmat a fost unul extrem de costisitor, și, în prima fază, a dat rezultatul dorit de medici.
Ulterior, boala a revenit, și în ciuda eforturilor depuse de medici nu s-a mai putut face nimic.







Lasă un răspuns