Acasă EVENIMENTE A murit mult prea repede, la doar 24 de ani. ISU Cluj...

A murit mult prea repede, la doar 24 de ani. ISU Cluj este în doliu

0

”Am aflat cu tristețe despre trecerea timpurie la cele veșnice a colegului nostru, sergent major Berci Roberto Marcel. Vestea a fost cu atât mai grea pentru noi, având în vedere că venise de curând din Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești în rândurile pompierilor militari din Cadrul Detașamentului Dej”, anunță ISU Cluj, moartea unui tânăr pompier, în vârstă de doar 24 de ani, care a pierdut lupta cu boala, la o vârstă așa de fragedă.

Marcel a fost absolvent al Liceului Teoretic ”Papiu Ilarian” din Dej, promoția 2018, și a visat toată viața lui să se facă pompier. A ales să devină salvator și a urmat cursurile de formare pentru a încadra autospecialele de intervenție și a sări în ajutorul semenilor atunci când ar fi fost nevoie.

”A fost repartizat după finalizarea pregătirii la ISU Arad, apoi s-a transferat, la cerere, în cadrul unității noastre. Un om cu suflet nobil, a făcut parte ani la rând din Ansamblu ”Someșana” din Dej, unde a lăsat o amprenta frumoasă și unde cu siguranță nimeni nu îl va uita. Din păcate, a fost luat dintre noi de o boală necruțătoare”, mai scriu cei de la ISU Cluj.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.