,

A murit o legendă a polo-ului clujean

Posted by

A murit o legendă a polo-ului clujean și a sportului din Cluj! Este vorba de profesorul Radu Nechita (69 ani), fost arbitru internațional de polo și renumit instructor de polo.

A murit o legendă a polo-ului clujean
A murit o legendă a polo-ului clujean

Radu Valeriu Nechita a încetat din viață luni, 19 februarie, iar slujba de înmormântare a avut loc astăzi, 21 februarie, la Cimitirul Central.

4 decenii în slujba polo-ului românesc

Fostul mare arbitru Radu Nechita a slujit timp de 40 de ani polo-ul românesc și s-a retras din activitate în 2011.

Clubul Sportiv Voința Cluj i-a adus un ultim omagiu celui care a fost Prof. Radu Nechita, instructor și antrenor polo pe apă pentru copii.

„Mai mult de patru decenii a slujit poloul romanesc, de care a fost uitat in totalitate dupa retragerea sa din activitate din 2011.

Odihna usoara Radu si si sper sa te uiti la noi din cer cu zimbetul tau caracteristic, impreuna cu tot celilati prieteni si colegi care ne-au lasat prematur aici pe pamânt”, a scris clujeanul Csaba Muzsnay.

Profesorul Nechita a fost un instructor de polo foarte apreciat și iubit de copii, generații întregi de tineri au învățat să înoate la cursurile lui. De asemenea, a fost unul dintre cei mai respectați arbitri români ai acestui sport, renumit la nivel internațional pentru exigența și seriozitatea cu care oficia partidele.

Slujba de inmormantare Radu Nechita
Slujba de inmormantare Radu Nechita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *