,

A murit omul de afaceri Călin Așchilean! A fost vorba despre un accident stupid

Posted by

Omul de afaceri Călin Așchilean a murit în cursul zilei de marți, în propria casă, în urma unui accident stupid.

Surse din anturajul acetuia ne-au declarat că bărbatul a alunecat pe scările casei, în cursul dimineții, și s-a lovit la cap. El a considerat că nu este cazul să meargă la medic.

”Era o pată de sânge în casă, în zona scărilorm semn că s-a lovit în zona capului și a sângerat”, ne-a declarat un apropiat al omului de afaceri.

Ulterior, omul de afaceri s-a spălat și a mers la culcare, dar nu s-a mai trezit.

La autopsia efectuată în cursul zilei de miercuri, la Institutul de Medicină Legală Cluj, medicii legiști au stabilit că există o relație de cauzalitate între lovitura la cap și deces.

Pe surse am aflat că a fost vorba despre un hematom subdural care a dus la o dilacerare a creierului, iar ulterior la deces.

Un om de afaceri influent

Călin Așchilean, pentru cine l-a cunoscut, a fost un om de afaceri foarte influent în Cluj Napoca, într-o anumită perioadă de timp.

El a fost proprietarul restaurantului Aroma, pe care ulterior l-a vândut la un alt om de afaceri clujean.

După acest pas, Călin Așchilean s-a ocupat de zona imobiliară, construind mai multe blocuri. În plus, avea și un magazin, ”Casa de piatră”, unde comercializa piatră și marmură pentru construcții.

Familia a transmis un mesaj de condoleanțe

Dispariția fulgerătoare a omului de afaceri a șocat pe foarte multă lume. Soția lui Călin Așchilean, Andreea a scris și un mesaj de condoleanțe, pe o rețea de socializare.

”Cu tristete și adâncă durere în suflet vă anunțăm că ieri 26.09.2023, a trecut în neființă iubitul nostru tată, soț, frate, fiu, Călin Așchilean, părăsindu-ne fulgerător și lăsând un mare gol în urma. Corpul neînsuflețit va fi depus la Capela Noua a Cimitirului din Mănăștur, mâine 28.09.2023 începând cu ora 19:00 pentru priveghi. Slujba de înmormântare urmând a avea loc în data de 29.09.2023 la ora 13:00 la Capela Noua a Cimitirului din Mănăștur. Dumnezeu sa îl ierte să să îl odihnească în pace!”

Despre acest subiect a scris și Ziar de Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *