,

A murit profesorul universitar Eugen Cucerzan de la USAMV Cluj

Posted by

Profesorul de sociologie rurală de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV), Eugen-Sandu Cucerzan, a încetat din viață la vârsta de 80 de ani.

„Rectorul şi comunitatea academică a USAMV deplâng trecerea în neființă a domnului prof. dr. Eugen S. Cucerzan, profesor de filosofie şi sociologie rurală. Transmitem familiei îndoliate profunde sentimente de compasiune şi regret”, a menționat conducerea instituției.

Eugen-Sandu Cucerzan a fost specializat în filosofie, sociologie generală, sociologie rurală și etica afacerilor. Acesta s-a născut în 1940, în orașul mureșean Târnăveni, realizându-și studiile universitare la Facultatea de Istorie-Filosofie a Universității Babeş-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca.

Era profesor la USAMV, unde preda management şi inginerie economică în agricultură și cadru asociat la UBB și la Universitatea Avram Iancu. Profesorul universitar clujean a publicat zeci de cărți, studii în volume colective, lucrări de specialitate texte inedite și comunicări științifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *