,

A murit unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România! A fost apreciat de toate vedetele

Posted by

Presa românească este în doliu, după ce l-a pierdut pe unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști de monden din România, Gelu Chelu, care s-a stins din viață la vârstă de 48 de ani.

Gheorghe Chelu a fost internat la Spitalul Floreasca din București pentru a se opera de hernie de disc. Aceasta a făcut infarct pe masa de operație și a intrat în comă, lucruriel s-au agravat, iar medicii au fost nevoiți să îi aplice manevre de resuscitare, însă fără succes, jurnalistul a decedat.

Reporter vechi și cu experiență, Gelu Chelu a fost pasionat de tot ceea ce înseamnă monden, acesta având pe rețelele sociale o colecție impresionantă de fotografii cu vedete cunoscute din țara noastră, dar și din străinătate. Cu multe dintre ele acesta a realizat sute de interviuri. El a lucrat în ultimii ani pentru ziarul Click! și Adevărul.

Un nume sonor în presa din România, jurnalistul a lăsat multă durere în sufletele colegilor de breaslă. Până în ultima clipă, cei care l-au cunoscut și i-au stat alături au sperat că se va face bine și se va întoarce în locul pe care l-a iubit cel mai mult: redacția.

Din păcate, Gelu Chelu s-a stins din viață în urmă cu câteva ore, pe patul de spital.

Redacția Foaia Transilvană transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *