Acasă EVENIMENTE A zecea zi de greva foamei pentru fostul director al Teatrului „Puck”,...

A zecea zi de greva foamei pentru fostul director al Teatrului „Puck”, Emanuel Petran. A avut nevoie de ambulanță

0

Fostul director al Teatrului de Păpuși „Puck”, Emanuel Petran, a avut nevoie de intervenția medicilor în a zecea zi de greva foamei.

Acesta a intrat în grevă ca o măsură extremă, nemulțumit fiind de clasa politică și a sistemului de justiție din România.

Un echipaj de ambulanță a fost solicitat la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale grevistului.

Emanuel Petran a intrat în greva foamei în 4 mai.

Voi sta cât este nevoie și voi dormi aici cât este necesar. Nu știu cât înseamnă asta, câteva zile, sau o săptămână două, vom vedea. Dar dacă nimeni nu mă va auzi aici, voi merge la București și de acolo la Parlamentul European.

Nu se mai poate, și-au bătut joc de viața mea și vreau să se simtă responsabili pentru orice mi se va întâmpla în zilele de grevă! Un om care muncește în 2022 în loc să fie răsplătit este călcat în picioare, unde ați mai văzut așa ceva?”, a transmis Emanuel Petran.

Chiar dacă nu mai este directorul Teatrului de Păpuși „Puck”, Emanuel Petran este în prezent actor și regizor la Teatrul Național, de unde a fost nevoit să își ia concediu pentru a-și putea duce planul până la capăt.

Nu vreau ca imaginea Teatrului Național să fie pătată de ceea ce fac eu. Ceea ce se întâmplă în viața mea nu are nicio legătură cu locul în care activez ca și actor, tocmai de aceea am decis să îmi iau concediu pentru a nu implica pe nimeni din teatru în povestea aceasta odioasă pe care o trăiesc”, a mai explicat acesta, care a luat decizia aceasta după ce a fost îndepărtat abuziv în iunie 2021 de la conducerea Teatrului „Puck”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.