Accident cu doi morți pe Autostrada Transilvania! Pompierii au intervenit de urgență!

Posted by

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul de la Serviciul e Ambulanță Cluj au fost alertate în cursul nopții ca urmare a unui accident rutier produs pe autostrada A3, la kilometrul 20, sensul de mers Gilău-Turda.

Pompierii au găsit un ansamblu de vehicule (cap tractor cu remorca) și un autoturism avariate, un bărbat întins pe carosabil și
o femeie încarcerată în autoturism.

Echipajele medicale au consultat bărbatul de 43 de ani, însă din păcate acesta nu prezenta semnale vitale și leziunile suferite nu au permis efectuarea manevrelor de resuscitare.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea femeii de 41 de ani din autoturism și pentru extragerea acesteia, după care au fost începute manevrele de resuscitare, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru femeie.

Un bărbat de 44 de ani și o fetiță de 9 ani (pasageră în cabina camionului) au fost consultați de către echipajele medicale fără a fi transportați la spital.

Poliția Cluj a comunicat următoarea stare de fapt:

”Un conducător auto de 44 de ani, din județul Harghita, în timp ce se deplasa pe autostrada A3, din direcția Gilău spre Turda, a surprins pe partea carosabilă o persoana. În încercarea de a evita impactul, pierde controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule.  Ulterior, ricoşează și loveşte persoana aflată pe partea carosabilă.  În urma impactului, a rezultat decesul a doua persoane, o femeie de 43 de ani, pasager în autovehicul și un bărbat de 44 de ani, din județul Bihor, care se afla pe partea carosabilă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *