Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRE PRINCIPALA

Accident cu motociclete la Turda și Dej. Paramedicii de la SMURD Cluj au intervenit

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe raza localității Petrești de Jos. La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă și un echipaj SMURD. Aceștia au găsit un autoturism și o motocicletă avariată, din care se scurgea combustibil.

Un bărbat, respectiv conducatorul motocicletei, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD. Ulterior, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La prima evaluare era conștient și cooperant, însă prezenta o suspiciune de traumatism la un membru superior.

Accident de motocicleta la Turda.

Accident de motocicleta la Turda. Sursa foto: ISU Cluj

Pompierii au acordat primului ajutor calificat tânărului și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile de carburant din motocicletă.

Accident și la Dej

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe raza localității Cuzdrioara. La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă și un echipaj SMURD. Echipajele operative au găsit o motocicletă avariată, din care se scurgea combustibil.

Un bărbat, respectiv conducatorul motocicletei, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD. Ulterior, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La prima evaluare era conștient și cooperant, însă prezenta mai multe suspiciuni de traumatisme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și al Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, în zona Km49,...

EVENIMENTE

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus...

EVENIMENTE

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe str. 1 Decembrie 1918 din localitatea Gilău. La fața locului sau...