Acasă ACCIDENTE Accident foarte grav în Florești. Cinci ambulanțe au fost la fața locului....

Accident foarte grav în Florești. Cinci ambulanțe au fost la fața locului. Viteză foarte mare și stâlpi doborâți, după o ”liniuță”

0

În cursul nopții de luni spre marți, în jurul orei 0.40, un grav accident de circulație a avut loc în Florești, județul Cluj, la intrare în cartierul Terra.

Din primele informații sunt implicate patru autoturisme. La fața locului au fost prezente cinci ambulanțe pentru a prelua mai multe persoane rănite.

Martorii susțin că sunt implicate patru autoturime.

„Unul dintre autoturisme a circulat cu viteză foarte mare. Șoferul a pierdut controlul volanului și  a ieșit în afara părții carosabile unde a lovit un stâlp. În urma impactului mașina a ricoșat din nou pe Drumul Național 1, unde a intrat în alte trei autoturisme. Motorul mașinii a zburat la 100 de metri de locul impactului”, ne-a declarat unul dintre martori.

Făceau liniuțe

Din primele informații, înainte de accident, doi șoferi, cel de pe Golf, și un altul, care conducea un VW Passat, participau la o celebră liniuță.

”Am fost depasit prin dreapta si stanga de cei cu Passat si Bmw x. Veneau dinspre Gilau. Eu aveam aprox 100 km/h inainte de intrare in Floresti si astia deduc peste 150. Se sicanau si mergeau la intimidare. Dupa ce am fost depasit la 5.10 secunde se intampla accidentul cu golf ul care venea dinspre Cluj”, a scris unul dintre șoferii care se afla la ora respectivă pe drumul nașional.

ISU Cluj a transmis că două persoane, care au fost încarcerate au fost transportat la spital, fiind în stare gravă. O a treia persoană, a fost consuiltată la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.