,

Accident grav de circulație în Piața Avram Iancu! O mașină a Jandarmeriei a pătruns forțat în intersecție

Posted by

Un grav accident de circulație a avut loc, luni seara, în Piața Avram Iancu din Cluj Napoca. O mașină a Jandarmeriei, spun martorii, a forțat intrarea în intersecția de la Tribunalul Cluj, și a produs un grav accident de circulație.

Martorii oculari au povestit pentru foaiatransilvana.ro că mașina Jandarmeriei Cluj avea pornite sirena și girofarul și a pătruns în intersecție, dar dinspre Piața Cipariu circula regulamentar un autoturism, care a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului.

În zona respectivă se întâmplă des accident, cu autoturisme ale Poliției și Ambulanței, care pătrund în intersecție fără să se asigure, chiar dacă sunt în misiune.

ISU Cluj a comunicat că a trimis la fața locului mai multe echipaje de pompieri și de paramedici. ”Accident rutier, anunțat de cca 15 min. Intervin o autospecială cu modul modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Este anunțată o persoană rănită ușor. Au fost suplimentate forțele de la locul accidentului cu un echipaj SAJ. Ocupanții vehiculelor erau ieșiți din acestea, patru persoane vor fi transportate la spital, din primele evaluări, cu afecțiuni ușoare.”, a comunicat maiorul Andrei Biriș, de la ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *