, ,

Accident grav în Florești. A zburat cu mașina peste parapeții din beton VIDEO

Posted by

Un grav accident de circulaiție a avut loc în cursul nopții de miercuri spre joi, la ieșire din Cluj Napoca spre Florești.

Un autoturism care se îndrepta spre localitatea Florești a zburat peste parapeții din beton, montați pe mijlocul drumului pentru a evita producerea de accidente.

Cel mai probabul șoferul avea viteză foarte mare, butona telefonul, și nu a mai fost atent la drum. La ora respectivă, traficul era foarte lejer, dar accidentul a fost susprins cu ajutorul unei camere de bord, amplasate la bordul unei mașini care circula spre Cluj Napoca.

În măsura în care Poliția Cluj va furniza informații despre acest accident vom reveni cu amănunte.

Autorul accidentului este o femeie de 53 de ani

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 01.20, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe Calea Florești din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele informații, o femeie în vârstă 53 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Florești, la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, izbindu-se de parapetul amplasat pe axul drumului, ulterior fiind proiectată pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *