Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

ACCIDENT GRAV la Izvorul Crișului. Mașină răsturnată cu trei persoane înăuntru. A intervenit descarcerarea

Un accident rutier a avut loc în apropiere de localitatea Izvoru Crisului, județul Cluj, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat și a ajuns cu roțile în sus.

Au intervenit pompierii clujeni pentru a extrage o femeie în vârstă de 60 ani, care a fost consultată de echipajul medical, alături de un bărbat și un copil.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, la intrarea în localitatea Izvoru Crișului.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, cu o femeie, de aproximativ 60 de ani, rămasă blocată în acesta.

Pompierii au acționat pentru a extrage femeia din autoturism cu mijloace specifice, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite. La prima evaluare aceasta era conștientă și cooperantă, fiind preluată de echipajul SAJ pentru a fi transportată la spital.

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a mai fost consultat la fața locului de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

De asemenea, un minor, în vârstă de 5 ani, a fost consultat la fața locului de către echipajul SMURD, fără a fi transportat la spital”, a precizat ISU Cluj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Un accident rutier a avut loc între două autoturisme duminică dimineața pe Calea Mănăștur. Una dintre mașini s-a făcut praf în urma impactului, iar...

EVENIMENTE

Un accident deosebit de grav a avut loc, miercuri după-amiază, pe raza localității Gilău, între un autoturism și o motocicletă. În urma impactului, motociclistul...

EVENIMENTE

Un accident rutier a avut loc pe raza localității Fundătura, județul Cluj, iar pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la fața locului. „La...