Accident grav la Jucu! Un tractor și un microbuz au intrat în coliziune

Posted by

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, unul SAJ și o autospecială pentru transport personal și victime multiple au fost alertate în jurul orei 9.00, ca urmare a unui accident rutier produs pe drumul de acces către parcul industrial din Jucu Herghelie.

Pompierii au găsit un microbuz și un ansamblu de vehicule (tractor cu remorcă) avariate și șoferul microbuzului încarcerat în interiorul acestuia. Pompierii au acționat cu echipamentele din dotare pentru descarcerarea șoferului microbuzului, extragerea și predarea acestuia echipajului medical pentru a fi transportat la spital. Bărbatul, de cca 50 de ani era conștient și nu prezenta leziuni grave.

Șoferul tractorului a fost consultat și transportat la spital de către echipajul SAJ. Bărbatul, de cca 40 de ani, era conștient și cooperant. Pasagerii din microbuz erau ieșiți din microbuz și nu au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență și au asigurat măsurile specifice pentru siguranța salvatorilor și prevenirea incendiilor având în vedere scurgerile de hidrocarburi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *