Accident grav ope DN 1, la Dumbrava. O femeie a murit. Sunt implicate un autotren și două autoturisme

Posted by

Pompierii din cadrul Gărzii Gilău și a Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Dumbrava.

La fața locului s-au dislocat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ, unde au găsit un autocamion și două autoturisme avariate.

Pompierii acționează în prezent pentru descarcerarea unei persoane aflate în stare de inconștiență.

In urma accidentului de la Dumbrava, ofemeie de 52 de ani a decedat.
In urma accidentului de la Dumbrava, ofemeie de 52 de ani a decedat.

O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost extrasă din autoturismul avariat și este în stop cardio respirator. Echipajul SAJ, sprijiniți de pompieri, îi aplică manevre de resuscitare.

O femeie a decedat

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 54 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism pe direcția Oradea spre Cluj-Napoca, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule, condus de un bărbat, de 52 de ani, din județul Bihor.

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resucitare, echipajul medical prezent la fața locului a pronunțat decesul unei femei, de 52 de ani, pasageră în autoturism.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor, conducătorul autoturismului nu a putut fi testat la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *