Accident grav pe centura Apahida-Vâlcele. Trei oameni au murit!

Posted by

Din primele informații, autoturismul a intrat frontal într-un autotren care circula regulamentar, pe direcția Apahida – Vâlcele. Accidentul a avut loc pe centura Apahida – Vâlcele, pe porțiunea dreaptă de la coborâre de pe viaducte.

Martorii susțin că șoferul autoturismului a depășit pe linie dublă continuă și a lovit frontal autotrenul care circula regulamentar.

La fața locului au intervenit o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a gestiona situația de urgență produsă ca urmare a accidentului produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida (km 9).

Pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule și un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat în afara părții carosabile și ocupanții blocați în acesta.

Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanți, un bărbat și o femeie de cca 40 de ani, și au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, inițial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că și aceasta era decedată.

Polițiștii clujeni au finalizat cercetarea la fața locului. ”Un conducător auto de 20 de ani, din comuna Moldovenești, în timp ce se deplasa pe Varianta Ocolitoare Cluj Est ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune un un ansamblu de vehicule format din cap tractor cu semiremorca. În urma impactului a rezultat decesul a 3 persoane, toate din autovehicul”, spun polișțiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *