Accident grav pe șoseara de centură. Pompierii sunt la fața locului

Posted by

Intervenție la un accident rutier petrecut pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un grav accident rutier petrecut pe bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca.

Accident grav pe soseaua de centura de la CUG la Apahida.
Accident grav pe soseaua de centura de la CUG la Apahida. ISU Cluj

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale și două echipaje SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate, în care se aflau două persoane încarcerate.

Pompierii de la ISU Cluj au acționat imediat pentru asigurarea accesului și extragerea victimelor, respectiv doi bărbați în vârstă de aproximativ 30 și 50 de ani, astfel încât să nu le fie agravate leziunile, iar apoi le-au predat echipajelor SAJ pentru a fi transportate la spital.

Conform primelor evaluări, victimele erau în stare de conștiență și erau cooperante.

A proiectat-o direct în șanț

Din cercetările preliminare a rezultat că în timpul efectuării unei manevre de depășire peste marcajul longitudinal continuu, autoutilitara condusă în direcția Cluj-Napoca, de un bărbat de 59 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, în aceeași direcție, respectiv localitatea Jucu, aflat în efectuarea unui viraj la stânga spre strada Colonia Hodai.

Autoturismul a fost ulterior proiectat în șanț, conducătorul și un pasager, de 34 de ani fiind preluați de echipajele medicale.

Accident grav pe soseaua de centura de la CUG la Apahida. ISU Cluj
Accident grav pe soseaua de centura de la CUG la Apahida. ISU Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *