Acasă ACCIDENTE Accident grav pe strada Traian Vuia. Se circulă cu mare greutate. Un...

Accident grav pe strada Traian Vuia. Se circulă cu mare greutate. Un stâlp a fost doborât de un BMW

0

Un accident grav s-a petrecut pe strada Traian Vuia, sâmbătă după amiaza. Un autoturism BMW, care circula cu viteză foarte mare, a intrat pe trotuar și a lovit frontal un stâlp de electricitate.

În urma impactului, stâlpul s-a prabușit peste partea carosabilă. La fatța locului au intervenit și polițiștii de la IPJ Cluj.

Martorii mai spun că șoferul circula cu viteză foarte mare, iar în curba respectivă, care este una la stânga, nu a mai putut controla mașina.

La accident au intervenit și pompierii de la ISU Cluj

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier produs pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului, echipajul autospecialei cu modul de descarcerare a găsit un autoturism avariat în afara părții carosabile, cu ocupanții ieșiți din acesta, și un stâlp de susținere a liniilor de transport a energiei electrice avariat, sprijinit doar de cabluri.

Au fost asigurate măsuri pentru siguranță a salvatorilor și a participanților la trafic prin restricționarea zonei de sub stâlpul instabil și demontarea bateriei.

A fost solicitată intervenția echipelor companiei de transport locale și a distribuitorului de energie electrică pentru deconectarea linilor de transport a energiei electrice.

Un bărbat și o femeie, în vârstă de cca 70 de ani, au fost consultați la fața locului de către un echipaj SAJ fără a fi transportați la spital.

Ce spune Poliția Cluj

Reprezentanții Poliției Cluj spun că accidentul a fost înregistrat ca un eveniment rutier fără victime, doar cu pagube materiale.

În plus, șoferul nu consumase alcool.

Linia de troilebuz 5 a fost suspendată temporar, până la momentul reparației stâlpului de electricitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.