,

ACCIDENT între două mașini la Poieni. Șase victime au avut nevoie de îngrijiri

Posted by

Un accident rutier între două autoturisme a avut loc pe raza localității, în urma căruia șase persoane au avut nevoie de intervenția medicilor.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Poieni, pe DN1E60, la intersecția cu drumul ce duce spre localitatea Valea Drăganului.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin, precum și două ambulanțe SMURD, una din cadrul Gărzii de Intervenție Aghireșu și una din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca.

Echipajele operative au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea.

Șase persoane, dintre care un minor, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și investigații de specialitate.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor la locul accidentului, precum și alte măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident”, a anunțat ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *