Accident la Bunești. Victimele au de la de la 77 de ani în sus

Posted by

O autospecială și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Cluj au fost alertate în jurul orei 22.00, pe parcursul serii trecute, ca urmare a unui accident rutier produs pe centura de ocolire a municipiului Gherla.

Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat în afara părții carosabile, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. Două femei de 81 și 98 de ani au primit asistență medicală de la echipajele SAj și au fost transportate la spital, pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsurile specifice pentru siguranța salvatorilor.”
Doamnele erau conștiente și cooperante.

Polițiștii clujeni susțin că vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 77 de ani, care nu a fost atent, în timp ce conducea mașina și a intrat pe contrasens. ”Un conducător auto de 77 de ani, din municipiul Dej, care se deplasa pe DN 1C VOG, din direcția Cluj-Napoca spre Dej, în localitatea Buneşti, datorită altor preocupări de natura a-i distrage atenția, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Cluj-Napoca, ulterior părăsind partea carosabilă. Două femei de 81, respectiv 98 de ani au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, susține IPC Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *