ACCIDENT la Câmpia Turzii. 3 mașini implicate și 2 victime au ajuns la spital

Posted by

Un accident rutier ci trei autoturisme a avut loc marți seara pe raza localității Câmpia Turzii provocat de un tânăr șofer în vârstă de 19 ani, în urma căruia două persoane au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii, unde au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

„Echipajele operative au găsit ocupanții ieșiți din autoturism, în momentul sosirii la fața locului. Un bărbat și o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ.

Ulterior aceştia au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj într-o comunicare de presă.

„Un tânăr de 19 ani, care se deplasa cu autoturismul pe strada Laminoriștilor, dinspre Turda, ar fi intrat în coliziune cu auto care îl preceda, ulterior cel din urma autoturism fiind proiectat în cel care circula în fața sa”, a precizat IPJ Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative, a mai transmis IPJ Cluj în comunicatul de presă transmis marţi seara.

Traficul a fost blocat o perioadă pe ambele sensuri de mers pe strada Laminoriştilor în urma producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *