Accident la Căpuș! Un motociclist și-a pierdut viața!

Accident rutier la ieșirea din localitatea Căpuș, județul Cluj, în care a fost implicat un ansamblu de vehicule și o motocicletă. Traficul în zona nu este blocat.

Din datele preliminare rezulta ca autotrenul se deplasa în direcția Cluj Napoca – Oradea, iar motociclistul circula din direcția opusă. La un moment dat, spun polițiștii, motociclistul a pierdut controlul și a motocicletei și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule.

Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul motociclistului.

O autospecială și două echipaje SMURD au fost alertate în jurul orei 11.10 să intervină în urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare.

Salvatorii au găsit la locul accidentului un autocamion și o motocicletă avariate, iar ultima era ieșită în afara părții carosabile și distrusă de flăcări. Mai mulți conducători auto s-au oprit și au acționat cu stingătoare pentru a stinge flăcările până la sosirea pompierilor.
Conducătorul motocicletei prezenta traumatisme extrem de grave și incompatibile cu viața, astfel încât nu s-au putut aplica manevrele de resuscitare.