,

ACCIDENT la Câțcău. O mașină a intrat sub un TIR, iar un tânăr de 22 ani a rămas încarcerat! A fost transportat la spital în stare gravă

Posted by

În această dimineață a avut loc un accident deosebit de grav în comuna Câțcău între un tir și un autoturism., iar traficul a fost blocat.

Accidentul a fost semnalat în jurul orei 9:50, în această dimineață, iar la fața locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare și 2 echipaje SAJ.

Un șofer în vârstă de 22 de ani din Suceava care se deplasa din direcția Baia Mare spre Dej a intrat în s-a izbit cu fața de spatele unui tir condus de un bărbat de 44 de ani din Satu Mare.

Șoferul sucevean a rămas blocat în mașina avariată după impact.

„Pompierii au găsit la fața locului un autocamion și un autoturism avariate, iar în autoturism se afla încarcerat un tânăr de aproximativ 20 de ani. Acesta prezenta traumatisme severe la nivelul capului și se afla în stare de inconștiență. Pompierii au acționat pentru a îndepărta portiera autoturismului, îndepărtarea bordului sub care se afla prins bărbatul și au folosit echipamentele din doare pentru a-l extrage din autoturism fără a-i agrava leziunile suferite”, a transmis ISU.

Tânărul a fost preluat de un echipaj medical SAJ și transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Se află în stare gravă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *