,

ACCIDENT la Coplean. O mașină a ajuns în șanț, iar o tânără a fost transportată la spital

Posted by

Un accident rutier a avut loc pe raza localității clujene Coplean, în urma căruia o mașină a ajuns în șanț, iar o tânără de 19 ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut în localitatea Coplean, comuna Cășeiu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 22:40, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ. Salvatorii au găsit la fața locului un autoturism răsturnat într-un șanț adânc de aproape trei metri.

În autoturism se afla o tânără încarcerată, conștiență și cooperantă. Aceasta a fost extrasă în siguranță de pompieri și predată echipajelor medicale, care au transportat-o la spital.

Mai exact, a fost vorba despre o tânără de 19 ani. De asemenea, la spital a fost transportat și un tânăr de 20 de ani, care a reușit să iasă singur din autoturismul avariat. Echipajele noastre au asigurat totodată măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor„, a anuntat ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *