,

ACCIDENT la Jucu de Sus între un autoturism și o utilitară. Trei bărbați au avut nevoie de intervenție de urgență

Posted by

Un accident a avut loc, luni seara, în jurul orei 21:50, pe raza localității Jucu de Sus, între un autoturism și o utilitară.

Potrivit ISU Cluj, trei bărbați, unul de 40 de ani și doi de 20 ani au avut nevoie de intervenții medicale. Aceștia erau conștienți și ieșiți din mașini, dar aveau traumatisme severe.

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 21.50 pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Jucu de Sus.

Pompierii au găsit un autoturism și o utilitară avariate, ieșite în afara părții carosabile, iar ocupanții ieșiți din acestea.

Doi bărbați de cca 20 de ani, din autoturismul avariat au suferit traumatisme grave și au primit asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD și SAJ, fiind transportate apoi la spital pentru îngrijiri de specialitate. Aceștia erau conștienți, dar prezentau traumatisme severe.

Un alt bărbat de cca 40 de ani a necesitat asistență medicală de urgență ca urmare a traumatismelor severe suferite. Acesta era în stare de conștiință și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.„, au precizat cei de la ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *