,

ACCIDENT MORTAL la Izvorul Crișului. Două persoane au MURIT strivite – FOTO

Posted by

Un accident a avut loc în această dimineață, pe DN1 E60, în jurul orei 10, pe drumul Cluj-Napoca – Oradea, pe raza localității Izvorul Crișului, soldat cu decesul a două persoane.

Un autoturism a intrat în plin într-o autoutilitară, iar în urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și pasagerului dreapta-față. Circulația este întreruptă pe ambele sensuri, se desfășoară cercetări la fața locului.   

Potrivit ISU, o autospecială, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 10.40, ca urmare a unui accident rutier în care au fost implicate un ansamblul de vehicule (cap tractor cu remorcă) și un autoturism.

Salvatorii au găsit două persoane încarcerate în autoturismul prins sub cabina ansamblului de vehicule, care prezentau traume incompatibile cu viața, nefiind posibile aplicarea manevrelor de resuscitare pentru bărbatul și femeia de circa 50 de ani.

Intervenția a fost una dificilă având în vedere gradul ridicat de încarcerare al celor două persoane din autoturism. Șoferul autocamionului a refuzat consultul medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *