,

ACCIDENT MORTAL pe strada Brâncuși din Cluj-Napoca. Un tânăr de 28 ani și-a pierdut viața

Posted by

Un teribil accident rutier a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe strada Constantin Brâncuși, soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de 28 de ani.

Pompierii clujeni au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD, dar când au ajuns la fața locului au constatat decesul tânărului.

„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un grav accident rutier petrecut pe strada Constantin Brâncuși.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 01:50, la fața locului deplasându-se două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, alături de o ambulanță SAJ.

Echipajele au găsit un autoturism răsturnat, iar în afara acestuia era un tânăr de aproximativ 28 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viața. În cele din urmă, medicul a constat decesul”, a anuntat ISU Cluj.

Tânărul era originar din Sighișoara, iar acesta a pierdut controlul volanului și a intrat în sensul giratoriu de pe strada Constantin Brâncuși și s-a răsturnat, iar în urma impactului acestas a decedat.

„La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 01.40, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Sighișoara, care se deplasa cu un autoturism pe strada Constantin Brâncuți, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar ulterior autovehiculul a pătruns pe centrul sensului giratoriu, în cele din urmă răsturnându-se pe pavilion.

Din nefericire, conducătorul autoturismului a decedat. La momentul producerii evenimentului rutier, acesta se afla singur în mașină„, a precizat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *