Accident mortal surprins live. Victimele nu au avut nicio șansă. Ce se întâmplă pe șoselele din România întrece orice imaginație

Posted by

Un grav accident de circulație, soldat cu decesul a trei persoane, a avut loc, duminică, pe centrura oralului Avrig. Accident mortal surprins live

Incidentul a fost surprins live de camera de la bordul unui autoturism. Pe imagini se poate vedea, cum o autobasculantă, care circula cu viteză, intră pe contrasens și lovește o altă mașină.

Accident mortal surprins live
Accident mortal surprins live

Polițiștii spun că șoferul autobasculantei a pierdut controlul volanului, după o explozie la o roată. Mastodontul a intrat în balans și a ajuns pe contrasens, unde a trecut practic peste mașina de Covasna, în care se aflau două persoane.

Accidentul a avut loc păe un pod de cale ferată. Auobasculanta a rupt, apoi, parapetul, și a căzut peste calea ferată. Șoferul camionului a murit și el.

Traficul feroviar a fost blocat

În urma acestui cumplit accident de circulație, traficul feroviar a fost blocat. De asemenea, circulația pe centura orașului Avrig a fost blocată.

Pasagerii din autoturismaveau 42 și 39 de ani, și erau din Covasna. Cei doi erau muncitori și mergeau spre casă.

Șoferul autobasculante avea 68 de ani, fiind pensionar, dar reîncadrat.

„Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale sunt la fața locului pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului. Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *