Accident pe Calea Someșeni. O tânără transportată la spital cu piciorul fracturat

Posted by

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe Calea Someșeni din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit o autoutilitară și două autoturisme avariate.

O tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, cu suspiciune de fractură la un membru superior, a fost extrasă de pompieri din interiorul unui autoturism și a fost predată echipajului SAJ pentru transfer la spital.

Accidentul provocat de un tânăr de 20 de ani

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un tânăr, de 20 de ani, care circula cu autoturismul înspre centrul municipiului, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară aflată în fața sa, care a fost proiectată într-un alt autoturism.

În urma evenimentului, o pasageră de 20 de ani, aflată în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, a fost transportată la o unitate medicală.

Accident pe Calea Someșeni.
Accident pe Calea Someșeni. Sursa foto: Isu CLuj

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *