Accident pe centura Vâlcele – Apahida. Două persoane rănite

Posted by

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate, în jurul orei 15.00, ca urmare a răsturnării unui autoturism pe centura de Ocolire Vâlcele-Apahida.

Pompierii au găsit la locul accidentului un bărbat încarcerat în autoturism și o femeie ieșită din acesta. Echipajele specializate au acționat imediat pentru descarcerarea bărbatului, extragerea acestuia și predarea către echipajul SMURD, pentru a fi transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Acesta era conștient și cooperant.

Femeia care era pasager în autoturism a fost consultată de un echipaj SAJ și a fost trnasportată la spitla cu afecțiuni ușoare.

Șoferul are 61 de ani. Polițiștii spun despre el că pe fondul altor preocupări la volan, decât cele de condus, a comis acest accident. ”Un conducător auto care se deplasa pe Varianta Ocolitoare Cluj-Est din direcţia Apahida spre Vâlcele, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, ulterior părăsit partea carosabilă.
în urma evenimentului 2 persoane au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale”, susțin cei de la IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *