Accident pe podul de la IRA. Au fost la un pas de coliziune frontală

Posted by

Un accident de circulație a avut loc, duminică, la orele prânzului, pe podul de la IRA, din Cluj Napoca. Accident pe podul de la IRA.

Doua autoturisme au fost la un pas de coliziune frontală.

Accident pe podul de la IRA
Accident pe podul de la IRA

Martorii spun că cele două mașini circulau din sens invers, și că la un moment dat unul dintre șoferi a intrat pe contrasens.

”Probabil, șoferul vinovat a fost neatent. Mai era cu o persoană în mașină. Fie era atent la telefon sau altceva, pentru că a intrat pe contrasens. Norocul lui a fost că șoferul care circula din sens invers a fost pe fază. A tras drepta de volan pentru a evita impactul frontal. Cele două mașini s-au șifonat pe partea stângă”, a declarat un martor.

Circulația în zona de est a municipiului Cluj Napoca s-a derulat mai bine de o oră, cu mare greutate.

Zilele trecute un șofer a sărit cu mașina de pe pod

În urmă cu câteva zile, în același loc, un șofer a sărit cu mașina de pe pod. Norocul lui a făcut ca acesta să nu ajungă pe liniile de înaltă tensiune de la calea ferată.

Poliștii au ajuns la concluzia că șoferul nu a fost atent și că a fost distras de la condus de telefonul mobil.

„A fost descarcerat un bărbat, în vârstă de aproximativ 70 de ani, care prezenta multiple traumatisme, în stare de conștiență și cooperant. A primit asistență medicală de urgență de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate”, au anunțat cei de la SMURD.

În urma acestui accident, mașina a căzut de la înălțime, în zona garajului de troleibuze. Daunele suferite de autoturism au încadrat incidentul în categoria de ”daună totală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *