Acest bărbat este acuzat că se leagă de copile în centrul Clujului. A fost dus la Poliție!

Posted by

Un bărbat din Cluj Napoca, a fost dus de urgență la audieri la o secție de poliție, sub acuzația că acostează tinere pe stradă.

Incidentul a avut loc în zona ”Casei Învățătorului” din Piața Ștefan cel Mare din Cluj Napoca. O adolescentă de 13 ani, care se afla singură în mașină, a fost acostată de individul care își face veacul în zona Parcului Operei, și a început să îi facă propuneri indecente. Fata nu s-a pierdut cu firea și a sunat la 112 și apoi pe mamă.

”Buna ziua nu știu dacă e ok sa postez aici acest anunț…. dar o fac totuși …am parcat lângă parcul Ștefan cel Mare. Am lasat fetița de 13 ani in mașină , iar acest individ a avut grijă ca atunci când m-am îndepărtat de mașină să o abordeze !!! Atenție la parcuri și parcări, omul este ff hotărât. Fata mea a știut ce să facă!!!”, a scrie Dorina Vamoș, mama tinerei, pe facebook.

Femeia nu s-a pierdut cu firea și l-a abordat pe respectivul bărbat și l-a chestionat în termeni duri în legătură cu faptul că i-a abordat fata, acesta recunoscând că îi plac fetele tinere. ”I-am spus bună ziua”, a spus bărbatul. Întreaga filmare o puteti vedea mai jos.

Potrivit martorilor, la fața locului a ajuns și un echipaj de poliție care l-a dus pe clujean la secția de poliție, unde va fi audiat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *