Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRE PRINCIPALA

Activiști civici au intrat peste Emil Boc. Care a fost reacția primarului Clujului

Emil Boc a fost susprins de doi activiști civici chiar în ”fortăreața” lui de la Primăria Cluj Napoca.

Pentru cine nu știe pe ușa biroului primarului Clujului există un cifru, al cărui cod se schimbă în fiecare seară. După arestarea fostului primar al Clujului, Sorin Apostu, pentru luare de mită, pe ușa biroului a apărut acea închizătoare cu cifru.

Aciviștii de mediu au reușit să intre peste Emil Boc în biorul de la Primăria CLuj Napoca. Primarul a devernit violent dar s-a calmat repede după ce i s-a spus că este filmat.

Boc a refuzat să răspundă la intrebările puse de activistii de civici.

Boc a refuzat să răspundă la intrebările puse de activistii de civici.

”La Primăria din Cluj, Emil Boc ne îmbrâncește pentru a scăpa de întrebari incomode. Emil Boc încearcă să ne deposedeze de un telefon și ne confiscă o lavaliera! în urma sesizarilor noastre Clujul a scăpat de mirosul insuportabil dar a ramas cu mafia imobiliară pe care Kövesi o tolerează?”, a scris Maria Saioc.

Vă pot programa la audiență. La revedere

Cei doi activiști s-au filmat în biroul primarului Clujului, și povesteau despre problemele orașului.

Boc s-a enervat teribil și i-a amenințat pe cei doi activiști din Constanța, că va afla el cine sunt și cine i-a plătit să vină la Cluj, pentru a-l chestiona în legătură cu mai multe probleme.

Boc a intrat în altă cameră a biroului său unde s-a îmbrăcat în costum.

”Sunteți niște agenți provocatori, plătiți. Și le spun tuturor românilor să știe. Când doi indivizi plătiți vin de la Constanța să spună că îi deranjează mirosul. Sunteți caraghioși? Sunteți niște agenți plătiți, de către cine o să aflu eu. Vă permiteți să intrați abuziv într-o instituție a statului?”, a spus Boc, care a ieșit din Primăria Cluj Napoca, însoțit de patru agenți ai Poliției Locale.

La ieșire, una dintre activiști își căuta telefonul mobil de la cei care se aflau în secretariatul Primăriei Cluj Napoca.

Cei doi au mers și la sediul Poliției Cluj pentru a reclama mirosul provenit de la gropile de gunoi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Reprezentanții Poliției Cluj au susținut o conferință de presă, în cursul zilei de joi, unde au prezentat un plan de măsuri pentru prevenirea unor...

EVENIMENTE

Un bărbat din județul Cluj a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce era mort de beat la volan pe un...

EVENIMENTE

Vineri dimineața, în cimitirul Mănăștur, din Cluj Napoca, a avut loc o adevărată dramă. O femeie, în vârstă de 47 de ani, a mers...