Activistul civic Bob Rădulescu „șterge pe jos” cu primarul Emil Boc: „Îmi este peste putință să înțeleg aroganța și disprețul cu care batjocoriți cetățenii”

Anunțul primarului Emil Boc pe contul oficial de Facebook legat de începerea lucrăririlor la Podul Oașului – Răsăritului l-a înfuriat pe „actorașul” activist civic Bogdan Bob Rădulescu și a avut o reacție dură la adresa edilului.

Informația care l-a revoltat pe Bob Rădulescu este următoarea:

„Infrastructură modernă la Cluj-Napoca: Podul Oașului – Răsăritului se află în lucru

Proiectul podului care leagă strada Oașului de strada Răsăritului peste Someșul Mic este unul extrem de important atât din perspectiva circulației, cât și pentru calitatea vieții clujenilor care locuiesc în zonă. Ordinul de începere a lucrărilor de proiectare a fost dat în 22.02.2021 și se avansează pentru execuție conform procedurilor legale. (…)

Situația la zi a proiectului:

– a fost găsită soluția de relocare a rețelelor edilitare de pe pasarela pietonală existentă pe noul pod;
– s-a stabilit soluția de amenajare a intersecției dintre noul pod cu străzile Traian, Oașului și Decebal, urmând a fi obținut avizul Poliției Rutiere;
– au fost depuse documentele necesare pentru obținerea avizelor solicitate prin certificatul de urbanism pentru faza de obținere a autorizației de construire.

Durata de realizare a obiectivului de investiții este de 24 luni: 3 luni pentru proiectare și 21 luni pentru execuția lucrărilor. Valoarea contractului este de 22.691.557,36 lei fără TVA”.

Reacția virulentă a comediantului care a fost dat afară din USR Cluj-Napoca în urma unui scandal mediatic a venit astăzi pe Facebook. Acesta l-a îndemnat pe Emil Boc să iasă din „bula aia de săpun PR-istic și să ia contact cu viața reală”.

„Pur și simplu incredibil! Îmi este peste putință să înțeleg aroganța și disprețul cu care batjocoriți cetățenii prin această postare. Serios, domnule Boc. Pe bune??? Vorbiți de frânghie în casa spânzuratului? Podul Portelanului, o rușine și o mizerie de lucrare pornită și abandonată pe banii noștri, un eșec în care aveți o mare parte din vină și responsabilitate, o sifonare de bani publici pentru care, din păcate, nimeni nu răspunde în fața unei justiții moarte, așadar mizeria aia de proiect stă blocat și abandonat de peste un an punând la încercare nervii miilor de clujeni care-l traversează zilnic, iar dumneavoastră vorbiți cu tam tam de un alt proiect frumos desenat pe calculator???

Trăim in lumea reală, ieșiți vă rog frumos din bula aia de săpun PR-istic și luați contact cu viața reală, din jur! Si mai ales, ștergeți mizeriile astea de promisiuni deșarte, vă faceți de rușine în fața tuturor, pentru că nu mai sunteți ancorat în realitate!”, a postat actorul clujean.