Actorul Bob Rădulescu își vinde cabana din inima Apusenilor. Un colt de rai pentru o sumă ”modică”

Posted by

Cunoscutul actor Bogdan Bob Rădulescu a anunțat că își vinde cabana situată în ”vârful Apusenilor”.

Bogdan și-a botezat cabana ”colțul meu de rai”. El a scris că este obligat să o vândă deoarece nu mai are timp să se ocupe de imobil.

Actorul Bogdan Bob Radulescu
Actorul Bogdan Bob Radulescu. Sursa foto: Bogdan Bob Rădulescu.

”Cineva care să se bucure de pârtia de schi aflată la 10 minute de plimbare lejeră, sau să construiască ceva de închiriat pe terenul generos din jurul cabanei. Cineva care să culeagă afinele, hribii, gălbiorii și mai ales mugurii de brad din jurul cabanei și să facă sirop, așa cum am făcut eu în ultimii 15 ani. Mi-e atât de greu și de groază să vând cabana la care am lucrat cu mâinile mele și să mă despart de brazii pe care i-am plantat puiet acum 15 ani și care azi sunt ditamai brazii care înconjoară cabana cu aer curat și intimitate, dar nu am ce face. Mă duc atât de rar și o neglijez atat de mult, încât e păcat de ea…”, a scris Bogdan.

Cât costă ”colțul de rai”

Cabana actorului este intabulată, și dispune de trei dormitoare, două băi, living generos și o bucătărie open space. Terenul are o suprafață de 1.200 de metri pătrați, și se află pe raza localitții Mărișel.

”Prețul este de 90.000 de euro, excelentă investiție pentru închiriat sau loc de retras si liniște pentru iubitorii de natură pură și aer curat”, a mai scris actorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *