,

Actorul Florin Piersic nu va mai urca pe scenă de teama pandemiei

Posted by

Cunoscutul actor clujean Florin Piersic a anunțat că va lua o pauză de la teatru din cauza pandemiei de coronavirus și nu va mai urca pe scenă. Acesta speră totuși că după ce va trece „molima” va reveni. 

Partenera sa de scenă din piesa Străini în noapte, Medeea Marinescu, a dezvăluit care este motivul din cauza căruia marele actor a renunțat la scenă.

Actrița spune că Florin Piersic nu a mai jucat de mai bine de jumătate din cauza pandemiei, care l-a făcut să îi fie teamă să își continue vocația și să interacționeze cu alte persoane decât cele din familia sa.

Florin Piersic face parte din categoria persoanelor vulnerabile, din cauza problemelor de sănătate aduse de vârsta înaintată, așa că dacă s-ar infecta cu SARS-CoV-2 ar putea ajunge în pragul mortii.

Nici canicula nu-i priește sănătății marelui actor, care evită să iasă din casă în momentele cele mai fierbinți ale unei zile.

„Eu am jucat câteva spectacole în perioada aceasta, şi pe căldură, însă nu este bine. Ar fi fost un risc mare pentru Florin – şi virusul, şi canicula. În ultima perioadă, a crescut foarte mult numărul bolnavilor şi am decis să suspendăm spectacolele. În august aveam patru reprezentanţi, plus cele din septembrie, însă situaţia este incertă şi pentru luna respectivă”, a spus Medeea Marinescu, pentru Click!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *