Actorul în puța goală a primit undă verde de la premierul Orban! PNL Cluj: ”Este voia președintelui partidului” VIDEO

Posted by

Claudiu Bleonț este noua vedetă a PNL Cluj, după ce a anunțat că va candida la funcția de primar al comunei Beliș.

Conducerea PNL Cluj nu a avut nimic de spus în legătură cu gestul actorului de a se dezbrăca la pielea goală și de a-și arăta organul sexual, fără nicio inhibiție. ”Nu este dorința noastră. Este dorința președintelui partidului, domnul Orban”, au spus cei de la PNL Cluj.

Actorul a scris pe pagina lui de facebook că a fost să ia lumină de la premierul Ludovic Orban dar și de la ministrul agriculturii, clujeanul Adrian Oros. ”Când, de pe poziția de simplu cetățean, ajungi la factorul de decizie aflat pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei politice, și ești primit, ascultat și ajutat – fără a ți se cere nimic în schimb, fără a fi condiționat, fără a fi nevoit să fii “dator” unei structuri de partid sau unei ideologii politice înțelegi că România are o șansă extraordinară și prinzi aripi. Așa că mulțumesc sincer Ludovic Orban pentru că ți-ai făcut timp să asculți oful oamenilor din Apuseni și pentru că mi-ai arătat că există soluții reale pentru o Românie mai bună”.

Greu de crezut că actorul Bleonț a fost primit de premier și alți factori de decizie de la vârful României, în calitatea lui de simplu cetățean. Îmbrăcat cu aceeași cămașă, pare destul de clar că fotografiile au avut loc într-o singură zi, totul fiind organizat în cadrul unui ”turneu” electoral pus la punct.

Cât despre candidatura la Beliș, actorul a spus că a luat la rând ministerele, a deschis uși și a căutat soluții. Niciun cuvânt însă despre scena în puța goală. ”Poziția pe care proaspăt mi-am asumat-o, aceea de candidat la Primăria Beliș, o comună de munte de lângă Cluj, m-a adus în fața oamenilor, am intrat în curțile lor, i-am privit în ochi și le-am aflat nevoile. Dar nu am vrut nicio clipă sa fiu “un alt politician” care doar promite că va rezolva…Așa că folosindu-mă de tot ceea ce reprezint eu, Claudiu Bleonț, am luat la rând ministerele, am deschis uși, am pus întrebări și am căutat soluții. Pentru că pentru moți cuvântul dat și mâna strânsă sunt mai valoroase decât orice hârtie și au greutatea morală a unei certitudini – ai promis că faci, atunci trebuie să faci. Așa că nu am cum să nu mulțumesc unui guvern PNL care m-a primit, m-a ascultat, mi-a oferit soluții și suport real. Fără a îmi cere nimic în schimb, fără a mă condiționa sau “îndatora” pentru viitor. Ci pur și simplu pentru că am întâlnit niște oameni extraordinari, care pot și vor să facă România mai bună pentru noi toți și care mi-au dovedit mie, Claudiu Bleonț, că liberalismul nu e doar o poveste istorică a României mari ci un viitor cât se poate de concret, susținut de oameni și pentru oameni. Cu adevărat “prin noi înșine”, a mai scris actorul pe pagina lui de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *