,

Adevăruri care dor. Andrei Caramitru, comentariu acid despre generația TikTok și Instagram: „Lucrurile sunt scăpate de sub control”

Posted by

Andrei Caramitru a scris un adevăr dur despre tinerii care fac parte din generația TikTok și Instagram, despre care susține că își fac iluzii absurde după ce văd luxul și opolența în care se scaldă mulți dintre influencerii și vedetele României.

„Generația Instagram si tiktok

Ce văd ei toată ziua? Tot timpul? E foarte simplu:

– băieți plini de bani, pe iahturi, in mașini de juma de milion de euro, înconjurați de fete frumoase. Distractie non stop. Nici un fel de muncă, nimic
– Fete îmbrăcate sumar (sau cu haine de zeci de mii de eur pe ele), in locuri de mega lux, fericite si zâmbitoare. Care fac ce vor, sunt tinere frumoase bogate si independente dar cumva nu lucrează.
– Diverși care le “explica” cum sa ajungă bogați si ei – la fel ca exemplele de mai sus – extrem de repede. Cripto, cum sa faci bani cu reclame pe net sau vânzând ceva de prin china. E atât de ușor.

Iluzii absurde. Nici 1 om din 10000 nu trăiește așa. Dar dacă vezi mii de tipul asta non stop crezi ca asta e normalitatea de fapt.

Deci majoritatea sunt convinși ca așa e toată lumea de fapt si e simplu de ajuns acolo. Dacă nu ai milioane ești fraier, si dacă muncești ești fraier, înțelegi? Ce le zic părinții sunt aberații – Cică sa înveți ani de zile, si după sa te angajezi pe 600-1000 de eur poate la început ??? Ce prostie.

Deci peste 50% din copiii din generația asta cred ca pot ajunge miraculos si extrem de rapid în top 0.1% ca bani. Si dacă nu ajung au eșuat dramatic. Si oricum doar banii, cum arati si cum te îmbraci conteaza.

Ce se întâmplă deja si se va întâmpla din ce in ce mai rău ?

– Baietii vor doar fete superbe ca pe Instagram, se fac de ras înțelegi cu una care arata așa mai mediu chit ca e super ca persoana. Fetele refuza băieții dacă nu sunt super bogați, așteptând un “prinț” bogat frumos si tânăr care nu exista. Deci sunt toți din ce in ce mai singuri si frustrați.

– vom avea o criza de sănătate mentală uriașă când toti astia vor eșua si vor înțelege ca au eșuat si nu au optiuni. Droguri, depresii, anxietăți, nenorocire
– O parte de disperare ca nu reușesc – se baga in prostituție, video-Chat, clanuri de interlopi. Ca sa facă bani mulți repede. Alții merg la pacanele ca sa se “îmbogățească” si intra in colaps total.

Lucrurile sunt scăpate de sub control. Nu știu cum pot profesorii, părinții, societatea sa se lupte cu TOATE rețelele sociale in paralel si sa ii aducă înapoi spre realitate pe copii. Chiar nu știu”, a scris Caramitru pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *