,

Celebrul Adi Sînă acuzat că dă țepe la nunți. A anulat o nuntă, după ce a încasat avansul de 1.500 de euro

Posted by

Celebrul Adi Sînă, fostul solist al celor de la Akcent este acuzat de o tânără din Cluj Napoca, de faptul că nu și-a respectat contractul de a cânta la nunta ei.

Pentru a-l avea pe Adi Sînă la nunta ei, tănăra s-a asigurat că încă din octombrie 2022, de serviciile acestuia. Astfel, ea încheiat cu vedeta un contract pentru nunta care a avut loc în august 2023, și pentru care a achitat în avans suma de 1.500 de euro.

La finalul lui lunii iulie 2023, Adi Sînă a informat-o pe mireasă că nu mai poate ajunge la nunta ei, deoarece este în concert în Asia și India.

Adi Sînă nu și-a respectat angajamentul.
Adi Sînă nu și-a respectat angajamentul.

Tânăra a mai relatat că Adi Sînă a mințit, și că el s-ar fi aflat în ziua nunții sale, la o altă nuntă la Craiova.

„Bună seara, aș vrea să vă fac atenți viitori miri cu cine încheiați contracte pe partea de muzică. Noi am avut contract încheiat din 11.10.2022, cu avans de 1500 de euro să ne cânte la nuntă pe data de 26.08.2023. Ne-a anunțat cu 3 săptămâni înainte de nuntă că nu mai poate veni, că are turneu în Asia, pe când el a luat altă nuntă la Craiova, chiar el a postat pe story”, a scris femeia din Cluj Napoca.

Aceeași rețetă aplicată și la Zalău

Adi Sînă mai este acuzat că a mai anulat o nuntă pe același tipar și la Zalău. Informația a fost făcută publică tot de mireasa din Cluj Napoc, supărată foc că nu l-a putut avea pe solist la nunta ei.  

”În Zalău pentru septembrie a mai anulat o nuntă cu același pretext. Noi am găsit printr-un mare noroc, anulare la alt band pe care o să-l recomand din tot sufletul în altă postare, că nu vreau să le apară numele lângă Adrian Sînă și Wedding Crashers. Vă atașez poze cu dovezile”, a relatat mireasa dezamăgită total de atitudinea artistului Adi Sînă.

Pe 26 august, vedeta făcea zacuscă

Pe pagina lui de socializare, pe data de 26 august 2023, când trebuia să fie la nuntă clujencei, Adrian Sînă făcea zacuscă.

Postarea facuta de Adi Sînă pe 26 august.
Postarea facuta de Adi Sînă pe 26 august.

Dovadă sunt și fotografiile postate pe o rețea de socializare și mesajul aferent.

”Când ati învârtit ultima oară in zacusca? Ne pregătim de iarna ca avem multe guri de hrănit. O experiența frumoasa la Cobor”, a scris Adrian Sînă.

Adi Sînă facea zacuscă
Adi Sînă facea zacuscă

Despre acest subiect a scris si știridecluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *