Connect with us

Hi, what are you looking for?

ADMINISTRATIV

Adio drumuri lungi cu trenul la mare! Au fost introduse curse cu avionul Cluj – Constanța

Clujenii care vor dori să ajungă în acest an pe litoralul românesc își pot lua adio de la drumurile parcă interminabile cu trenul, după anunțul companiei aeriene Air Connect, care reluat, joi, zborurile directe spre Constanţa, una dintre cele mai aşteptate destinaţii de vacanţă a sezonului de vară 2023.

Astfel, zborurile spre litoralul Mării Negre de pe Aeroportul Internațional Cluj vor fi operate cu 2 frecvenţe săptămânale, în zilele de joi şi duminică, după cum urmează:

Program de operare în perioada 22 iunie – 12 iulie 2023:

În fiecare Joi şi Duminică
Plecare Cluj CLJ 11:10 – Sosire Constanţa CND 12:35
Retur
Plecare Constanţa CND 09:15 – Sosire Cluj CLJ 10:40

Program de operare în perioada 13 iulie – 17 septembrie 2023:

În fiecare Joi şi Duminică
Plecare Cluj CLJ 19:00 – Sosire Constanţa CND 20:25
Retur
Plecare Constanţa CND 09:15 – Sosire Cluj CLJ 10:40

Mă-ntorc la tine, iar şi iar, mare albastră! Astăzi (joi – n.red.), de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj au demarat primele zboruri spre Constanţa, una dintre cele mai aşteptate destinaţii de vacanţă a sezonului de vară 2023, operate de partenerul nostru Air Connect.

La aproximativ o oră distanță, ruta care conectează Cluj-Napoca de Constanța facilitează călătoriile spre litoralul Mării Negre, atât pentru clujeni, cât și pentru pasagerii din întreaga Transilvanie.

Zborurile spre Constanţa aduc o conectivitate rapidă pasagerilor care aleg să susțină turismul autohton, contribuind totodată la dezvoltarea relațiilor turistice și economice naţionale„, au transmis reprezentanții aeroportului clujean.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

În această vară, clujenii au fost printre principali turiști de pe litoralul românesc, iar valoarea medie a unei vacanțe a fost de 546 de...

NATIONAL

Bilanţul Comandamentului Estival 2023 al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a însemnat în acest an amenzi de aproape 5 milioane...

CALEIDOSCOP

Unul dintre cei mai celebri vamaioți din România, Constantin Barbis (66 ani), supranumit Jaguarul, și-a exprimat regretul pe pagina sa personală de Facebook față...