Admitere 2024 la UTCN Cluj. Peste 5000 de locuri scoase la concurs

Posted by

Admitere 2024 la UTCN Cluj. Peste 5000 de locuri scoase la concurs. Universitatea Tehnică Cluj-Napoca a demarat înscrierile la Admiterea 2024, studii de licență.

Admitere 2024 la UTCN Cluj
Admitere 2024 la UTCN Cluj

UTCN are peste 90 de programe de studii licență, în limba română și limbi străine. Pentru anul universitar 2024-2025, vor fi scoase la concurs 5.197 de locuri.

3600 de locuri la buget la UTCN

Potrivit reprezentanților UTCN Cluj-Napoca, din totalul de locuri, 3.600 sunt la buget iar 1.597 la taxă.

În acest an, din locurile bugetate, vor fi alocate 80 de locuri pentru absolvenții din mediul rural, 5 locuri pentru rromi și 25 locuri pentru candidați din sistemul de protecție socială și candidați cu dizabilități.

Înscriere online la UTCN Cluj-Napoca

Înscrierile încep din 15 iulie, online, pe platforma universității.

Viitorii candidați pot urmări toate informațiile despre programele de studii pe care universitatea le oferă, competențele pe care le vor dobândi după absolvire, oportunițățile studențești, mobilitățile și internship-urile de care pot beneficia, precum și angajatorii colaboratori ai universității.

Cum se face înscrierea online

Înscrierea online este simplă și rapidă și se poate face de oriunde în perioada 15-19 iulie.

Scanarea documentelor se poate realiza și cu telefonul mobil după care se încarcă în platformă. Site-ul admiterii are o structură intuitivă ce oferă toate informațiile de care candidații au nevoie, la un click distanță.

Candidații se vor putea înscrie cu o singura taxă la oricâte comisii doresc. Pe tot parcursul procesului de admitere, vor primi feedback și vor fi ghidați de către membrii comisiilor de admitere.

Înscrieri se fac și la sediul facultăților

Pentru candidații care nu au acces la internet sau care doresc informații directe de la consilierii noștri, începând cu 15 iulie, la sediul fiecărei facultăți vor funcționa puncte de consiliere unde cei interesați pot parcurge pașii de înscriere ghidat.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca vine și în acest an în sprijinul celor care dau probă scrisă la matematică (Automatică și Calculatoare) sau probă de desen (Arhitectură), asigurând cazarea în regim gratuit pentru candidat și un însoțitor în campusul Mărăști, în perioada în perioada 21-27 iulie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *