Admitere online la Medicină Veterinară! S-a eliminat examenul grilă

Posted by

Conducerea Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca a anunțat că înscrierea la cele cinci facultăți din subordine, se va face doar online.

USAMV a emis un comunicat de presă în care arată că ”înscrierile pentru studiile de licenţă şi de masterat pentru anul academic 2020-2021, se fac în perioada 7 iulie – 1 octombrie 2020, la cele 5 facultăţi ale Universităţii – Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Zootehnie şi Biotehnologii, Facultatea de Medicină Veterinară şi Facultatea de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor. La nivel de licenţă, înscrierea candidaților va fi continuă, începând cu data de 7 iulie 2020 și până la 1 octombrie 2020; ierarhizarea candidaților și declararea statusului de admis/respins/în așteptare se va face săptămânal, urmată de semnarea on-line sau on-site a contractelor de studii. Înscrierea la concursul de admitere se va realiza on-line prin completarea unui formular tip, accesibil pe site-ul admiterii, iar dacă condițiile de siguranță naționale permit, se va realiza și în campus în lunile iulie și septembrie, în sălile special amenajate; în luna august admiterea se va face doar on-line”.

De asemenea, la Facultatea de Medicină Veterinară, linia de studiu română, se va elimina examenul grilă. ”La calculul mediei generale de admitere la studii universitare de licență va fi luată în considerare doar media de la Bacalaureat”, se arată în comnunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *